İphone Fabrika Ayarlarına Döndürme

Aygıtınıza bağlı olarak, verilerinizin tamamen silinmesi birkaç dakika sürebilir. Tüm içerikleri ve ayarları silmeden önce parolanızı ve Apple kimliği parolanızı girmeniz gerekebilir.

Aşağıdaki adımları izleyin..